Kokosvezels voor een mulle manegebodem
Hoge kwaliteit en ruime keuze in polyvlokken vindt u op polyvlokken.com
Voordelige verlichting voor uw paardenbak, kijk op de website voor meer informatie
Meer informatie over indoor manegeverlichting, vindt u op manegeverlichting.net

Voordelen kokosvezelAlle voordelen van kokosvezels op een rij


Een goede ondergrond van je paardenbak is van groot belang voor je rijplezier en de veiligheid van je paard. Kokosvezel is een natuurlijk product dat de bodem van je manage lang in goede conditie houdt.

Drogere en stabielere paardenbakVeel paardenbakken in Nederland en België zijn te mul waardoor paarden diep in het zand wegzakken. Kokosvezels zorgen voor een drogere en stabielere paardenbak. Je kunt langer trainen, ook bij lichte vorst.

Voordelig alternatief voor polyvlokkenKokosvezels zijn hét alternatief voor de duurdere polyvlokken. Dit heeft de afgelopen jaren gezorgd voor een enorme toename van het gebruik van kokosvezels voor paardenbakken.

Lange levensduur: 4-5 jaarDe levensduur van kokosvezels is vele malen langer dan goedkopere alternatieven zoals houtsnippers of boomschors.

Eenvoud: gemakkelijk te onderhoud en af te voerenKokosvezels zijn eenvoudig te verwerken en makkelijk in het onderhoud. Je hebt daarbij geen nazorg bij het afvoeren van de vezels of van mest. Het is volledig biologisch afbreekbaar, een zeer milieuvriendelijk product.

Groen en duurzaamDuurzame kokosvezels zijn 100% natuurlijk. Het product is, zoals de naam al aangeeft, gemaakt van de taaie vezels van de kokosnoot. Kokosvezels zijn hierdoor slijtvast, ongevoelig voor vocht en verrotten daardoor minder snel.

Wil je meer informatie over kokosvezel?

Neem direct contact op met Kokosvezel.com.
Copyright © 2012 Mijnpaardenbak | Realisatie Mijnpaardenbak.nl
Deze site is powered by:
MIJNPAARDENBAK.NL
Bij de Leijwei 25
8412 SG Hoornsterzwaag
0900-9600 (lokaal tarief)
info@kokosvezel.com
Deze site is powered by:
MIJNPAARDENBAK.NL
Bij de Leijwei 25
8412 SG Hoornsterzwaag
0900-9600 (lokaal tarief)
info@kokosvezel.com
Kokosvezel.com, uw leverancier voor de beste kokosvezels